Microsoft Xbox One S (Slim) 1TB + Shadow of the Tomb Raider Játékkonzol

72 000,00 HUF
Adóval együtt
Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Éld át Lara Croft életének meghatározó pillanatát, amint Tomb Raiderré válik. A Shadow of the Tomb Raider játékban Lara úrrá lesz a halálos dzsungelen, végigküzdi magát a félelmetes kriptákon, és kitart a legsötétebb órában. Amint versenyt fut a világ maja apokalipszistől való megmentéséért, Lara végül Tomb Raiderré válik, hiszen mindig is ez volt a végzete.

A legjobb videojáték- és 4K felbontású szórakoztatórendszer.

4K HDR 40% 2 TB
Ultra HD Blu-ray™ és videóadatfolyam Nagy dinamikatartomány Kisebb konzol Akár 2 TB tárhely
40%-kal kisebb. 2 TB tárhely. Belső tápegység.

Játssz a legjobb játékokkal – ideértve az Xbox 360 klasszikusokat is – 40%-kal kisebb konzolon. Ne hagyd, hogy a mérete befolyásoljon: a belső tápegységgel és az akár 2 TB-os belső tárhellyel az Xbox One S a valaha volt legfejlettebb Xbox.
Bemutatkozik a High Dynamic Range az Xbox One konzolon

Gazdagabb, telítettebb színekben lehet részed az olyan játékokban, mint amilyen a Gears of War 4 és a Forza Horizon 3. A világos és a sötét közötti nagyobb kontraszt segítségével a HDR-technológia kiemeli a játékaid vizuális mélységét.
4K Ultra HD Blu-ray és videóadatfolyam

A standard HD-nál négyszer nagyobb felbontású 4K Ultra HD a legtisztább, legvalósághűbb videót kínálja. Az Xbox One S az egyetlen olyan konzol, amellyel 4K tartalmat tekinthetsz meg a Netflixről, és Ultra HD Blu-ray™ filmeket nézhetsz káprázatos vizuális minőségben High Dynamic Range felbontásban.
Infravörös adóvevő

Állítsd be az Xbox One S konzolt más eszközök, például a TV, a hangbemenet vagy a képbemenet, a kábelcsatlakozó vagy a műholdvevő bekapcsolására. Legyen szó játékról vagy filmnézésről, a beépített infravörös lőfegyver felgyorsítja a folyamatot, és maga mögött hagyhatod a távirányítót.
Xbox vezeték nélküli kontroller

Élvezd a fokozott kényelmet az új, textúrázott markolattal rendelkező Xbox vezeték nélküli kontrollerrel és a Bluetooth® technológiával.
Textúrázott markolat
Xbox vezeték nélküli és Bluetooth
Megnövelt vezeték nélküli hatótávolság
Rezgő ravaszokÍgy is ismerheti: Xbox One S Slim 1 TB Shadow of the Tomb Raider, XboxOneSSlim1TBShadowoftheTombRaider

234-00783
2 Elemek

Megadott referenciák