Xiaomi Mi Bluetooth hangszóró Kék színben

10 900,00 HUF
Adóval együtt

ZENE MOZGÁSBAN

Az audiofileknek készült Mi Bluetooth hangszóró kiemelkedő hangminőséget és többfajta zenelejátszási módot biztosít. Kompatibilis okostelefonokkal, táblagépekkel, TV-kkel, laptopokkal, stb. Stílusos, formatervezett és mind hangerővel, mind energiával rendesen meg van pakolva. A legjobb mód rá, hogy elmerülj a zenehallgatásban, bárhol vagy és bárhová mész is.

Mennyiség

ERŐ ÉS ENERGIA A LEJÁTSZÁSI LISTÁKHOZ
Könnyű és kompakt – a Mi Bluetooth hangszóró mindössze 270 grammot nyom, és beépített akkumulátorában akár 8 órára elegendő energiát képes eltárolni egyetlen töltéssel. Ez bőven elegendő akár kiránduláshoz, akár táncpróbákra, lazításhoz és még többre is.

VEZETÉK NÉLKÜLI KIHANGOSÍTÓ TELEFONHÍVÁSOKHOZ 
Szabadítsd fel a kezeidet, intézd hívásaidat a kihangosító funkcióval, a beépített mikrofon segítségével. A Xiaomi Mi Bluetooth hangszóró megállítja a zenelejátszást bejövő hívás esetén. Csak nyomd meg a PLAY ► gombot a kihangosító módba való lépéshez.

TELJESEN FÉM HÁZ ÉS VIBRÁLÓ SZÍNEK
Igazi szaktudás rejlik a részletekben. A sima fém váz a CNC megmunkálás után homokfúváson, lézergravírozáson és két réteg anodizált oxid festék rétegen megy keresztül a gyártásfolyamat során, ezért van ennyire finom felülete és kellemes fogása.

NAGY HANG, KIS MÉRET
Kiváló minőségű, sztereó hang 90dB(A) @0.5m

Specifikáció

Méret: 168 x 58 x 24,5 mm
Tömeg: 270 g
Kimeneti teljesítmény:  (-10dB):85Hz – 20KHz
 Akumulátor: 1500 mAh 3.8V
 Akumulátor töltés:  ~ 2 óra
Üzemidő:  Kb. 8 óra egy töltéssel 
Töltés:   5V / 2A hálózati vagy autós töltőről (nem tartozék)
Csatlakozó: MicroUSB (kábel nem tartozék)
Működési hőmérésklet:  0°C – 45°C 
MDZ-26-DB

Megadott referenciák